LAU logo
19. marts 2020
Liberal Alliances Ungdom

Administrativ medarbejder søges

Vil du være en del af en politisk ungdomsorganisation i udvikling? Så har Liberal Alliances Ungdom studiejobbet til dig!

Vi søger en studentermedhjælper til at stå for opgaver relateret til vores medlemssystem Membercare og administration i organisationen. Du vil få ansvaret for dette, samt andre ad hoc-opgaver i løbet af et foreningsår. Det vil være en fordel hvis du har tidligere erfaring med kundekontakt, og du er vant til at arbejde med it-systemer.

Dine primære opgaver vil ligge i at oprette nye medlemmer, besvare henvendelser fra medlemmer og tage del i arbejdet omkring gentegning af medlemmer. Herudover vil ledelsen få brug for hjælp til ad hoc-opgaver i samarbejde med sekretariatets andre ansatte.

Du vil blive ansat på timebasis med forventeligt 15 timer om ugen. I løbet af et foreningsår vil der være svingende arbejdstider. Det forventes at du kan være på vores sekretariat på Frederiksberg 1-2 gange om ugen.

Motiveret ansøgning, CV og andre relevante papirer sendes til job@laungdom.dk

Hvis du har nogle spørgsmål, så kontakt endelig næstformand Mads Kjær på 60 14 24 90, eller send en mail til mtk@laungdom.dk

Der indkaldes til samtaler løbende indtil den rigtige kandidat er fundet – vi håber på ansættelse hurtigst muligt!

Relaterede nyheder

27. marts 2021
Liberal Alliances Ungdom

ANSØG LANDSDÆKKENDE UDVALG

25. oktober 2020
Liberal Alliances Ungdom

Studentermedhjælper søges til regnskab og administration

25. april 2020
Liberal Alliances Ungdom

Bøgevalg - Episode 1

usermagnifiercrosschevron-down