LAU logo
31. maj 2021
Adam Pors

LAU søger en generalsekretær!

Vil du være en del af en politisk ungdomsorganisation i rivende udvikling? Så har Liberal Alliances Ungdom lige jobbet for dig! Vi søger nemlig en generalsekretær til at stå for regnskab og administration i organisationen. Du vil få ansvar for administrationen i vores forening, særligt vores medlemssystem og vores økonomi. Det er derfor en fordel, hvis du har arbejdet med systemer før, ligesom erfaring med E-conomic også vil være en fordel.

Dine primære opgaver inden for økonomi vil ligge i at lave bogføring og budgetopfølgninger, men hvis du har ting, du brænder for at arbejde med derudover, kan jobbet tilpasses den rigtige kandidat. Dine primære opgaver inden for administration vil være at oprette nye medlemmer, besvare henvendelser fra medlemmer og tage del i arbejdet omkring gentegning af medlemmer. Herudover kan ledelsen få brug for hjælp til ad hoc opgaver.

Du vil blive ansat månedslønnet med 25 timer om ugen. I løbet af et foreningsår vil der dog være svingende arbejdstider. Det forventes at du kan varetage jobbet primært hjemmefra.

Hvis der er spørgsmål eller jobbet lyder som noget for dig, så kontakt endelig landsformand Simon Fendinge på 24 27 18 44 eller skriv en mail til sfo@laungdom.dk.

Motiveret ansøgning inklusive CV og anden relevant info sendes til sfo@laungdom.dk.

Der indkaldes til samtaler løbende indtil den rigtige kandidat er fundet – vi håber på ansættelse hurtigst muligt!

Relaterede nyheder

usermagnifiercrosschevron-down