LAU logo
11. oktober 2017
Liberal Alliances Ungdom

Liberal Alliances Ungdom søger medlemmer til Egypten netværk

LAU søger nye medlemmer til Egypten netværk fra den 24. oktober 2017 og frem. Som medlem af netværket vil du være med til at styrke en demokratisk opbygning af de nye politiske partier i Egypten, fremme unges indflydelse og styrke en tværpolitisk og interkulturel forståelse blandt ungdomspolitikere i Egypten og Danmark.

Hvad er Egypten netværket?

Dansk Ungdoms Fællesråd støtter sammen med Institut for Flerpartisamarbejde (DIPD) og Dansk Egyptisk Dialog Institut (DEDI) et tværpolitisk netværk mellem ungdomspartier i Danmark og ungdomspolitikere i Egypten. DUF står for den strategiske udvikling af netværket, kvalitetssikring af aktiviteterne, samt for kontakten til de danske ungdomspartier. De danske ungdomspartier har selv ansvar for at sikre demokratiske rekrutteringsprocedurer, forankring af projektet i partiorganisationen og intern kommunikation vedrørende netværket.

Der kan læses mere om netværket her:

https://duf.dk/dufs-arbejde/dufs-internationale-arbejde-det-nye/dufs-internationale-projekter/det-tvaerpolitiske-netvaerk-i-egypten/
https://www.laungdom.dk/droemmen-om-frihed-stopper-ikke-ved-den-danske-graense/
https://www.laungdom.dk/demokratiet-er-en-gave-vi-af-og-til-tager-for-givet/

Bliv en af de udvalgte

Hvert parti må udpege tre medlemmer af netværket, heraf mindst en person af hvert køn. Alle medlemmer af netværket skal være aktive medlemmer i ungdomspartiet og alle medlemmer af netværket forventes at deltage i møder cirka hver anden måned. Da Liberal Alliances Ungdom i øjeblikket kun har et medlem af netværket, er vi blevet anmodet om at rekruttere to ekstra personer, en kvinde og en mand.

 

Liberal Alliances Ungdom repræsenteres i øjeblikket af følgende personer i netværket:

Andreas Rohde

 

Vi håber på at kunne udfylde pladsen med to ekstra personer fra den 24. oktober 2017. Vi lægger stor vægt på, at ansøgere har interesse for MENA-regionen, at de har ambitioner om at sidde med i netværket i mindst to år, samt at de er fyldt 18 år.

For ansøgninger eller spørgsmål til netværket, kontakt venligst Andreas Rohde på rohde@laungdom.dk eller tlf. 28404149.

På vegne af forretningsudvalget,

Andreas Rohde, Uddannelses- og Aktivitetsformand, samt formand for Internationalt Udvalg.

Relaterede nyheder

27. marts 2021
Liberal Alliances Ungdom

ANSØG LANDSDÆKKENDE UDVALG

25. oktober 2020
Liberal Alliances Ungdom

Studentermedhjælper søges til regnskab og administration

25. april 2020
Liberal Alliances Ungdom

Bøgevalg - Episode 1

usermagnifiercrosschevron-down