LAU logo
9. marts 2021
Adam Pors

Liberal Alliances ungdom vælger ny landsledelse!

D. 6. marts afholdt Liberal Alliances Ungdom landsmøde – digitalt og decentralt.

 

Med deltagelse af nye såvel som gamle medlemmer, blev landsmødet – trods de svære omstændigheder – en succes med mange deltagere.

 

På årets landsmøde blev der behandlet vedtægter, personvalg og regnskab, mens politikken blev udskudt til en tid, hvor landet er åbnet mere op.

 

Der blev valgt nye medlemmer af ledelsen, ligesom store dele af det eksisterende forretningsudvalg fortsætter med otte gengangere fra året før.

 

I spidsen for foreningen står landsformand Simon Fendinge Olsen. Han er 22 år gammel, kommer oprindeligt fra Mårslet, og er bosat på Frederiksberg, hvor han ved siden af det nye hverv læser International Business på Copenhagen Business School og arbejder med strategi i en stor, dansk virksomhed.

 

Om sin vision for det kommende år udtaler han ”Vi skal fortælle folk, hvad liberalismen kan levere konkret. Hvad frihed er, men mindst lige så vigtigt, hvad friheden kan bruges til. I et år med kommunalvalg er det nødvendigt, at vi får slået fast, at vi har et system, der skal sættes i baggrunden, og en borger, der skal sættes i fokus. Men alt er ikke nyt – vi vil fortsat kæmpe for mere frihed, lavere skat og mere vækst, og vi vil kæmpe med næb og kløer for, at det bliver så konkret som muligt, så den liberale bevægelse kan nå nye, solbeskinnede højder”.

 

Yderligere er Gustav Vind Rasmussen blevet valgt som landsnæstformand. Gustav er 20 år gammel, kommer oprindeligt fra Ullerslev på Fyn, og er bosat i Århus, hvor han studerer statskundskab på Aarhus Universitet. Derudover er Lasse Evers blevet valgt som landssekretær. Lasse er 23 år gammel, kommer fra Kolding, og er bosat i København, hvor han studerer erhvervsøkonomi og erhvervsjura på Copenhagen Business School.

 

Til de øvrige poster blev David Søtbæk valgt som politisk formand, Silke Anna Hein blev genvalgt som uddannelses- og aktivitetsformand, Daniel Moth-Lund Christensen blev valgt som udviklingsformand, Annika Skov blev genvalgt som kampagneformand, og Adam Lind Pors og Magnus Gravrok blev valgt som menige forretningsudvalgsmedlemmer. De er alle mellem 20 og 28 år gamle og er bosat i Århus, København, Odense og Ulfborg.

 

Til suppleanter blev Max Sveistrup Jensen og Kenn Heikendorf valgt.

 

For yderligere spørgsmål kontakt da landsformand, Simon Fendinge Olsen på +45 24 27 18 44.

 

Relaterede nyheder

25. august 2021
Adam Pors

UNGEREFORM!

31. maj 2021
Adam Pors

LAU søger en generalsekretær!

27. marts 2021
Liberal Alliances Ungdom

ANSØG LANDSDÆKKENDE UDVALG

usermagnifiercrosschevron-down