LAU logo

Din liberale lokalforening i Herning

Velkommen til Liberal Alliances Ungdom Herning!

Liberal Alliances Ungdom Herning er en lokalforening under Liberal Alliances Ungdom og har eksisteret siden foråret 2010. Vi begyndte få, men er siden blevet en forening i vækst og rummer over 100 medlemmer fordelt i alderen 15-29 år.

Vi som forening stiller ingen formelle krav til dig som medlem, men bygger udelukkende på holdningen – så hvis du har lyst til at være aktiv, skal du helt sikker komme forbi til et af vores mange arrangementer!

Hvert forår afholdes vores generalforsamling, hvor det er muligt at stille op til lokalbestyrelsen. Det er ikke en afgørende faktor, hvem du er, eller hvad du laver, den afgørende faktor er derimod vores fælles interesse og håb om, at Danmark skal være et land, som bygger på liberale værdier og lysten til at møde ligesindede.

Vi poster løbende om vores mange arrangementer på Facebook, hvor vi har en side og gruppe. Her finder du vores traditionsrige Liberale Lillefredag, som vi afholder hver måned på Murphys i Herning, men også andre mere ekstraordinære arrangementer og sociale aktiviteter.

Vi holder til i Sølvhuset på Højskolevej 11, 7400 Herning, sammen med de andre ungdomspolitiske foreninger.

Så hvis du også har lyst til at kæmpe for, at Danmark skal blive et land, hvor der er plads til frihed og vil udvide dit fællesskab med 2200 mennesker på fra Herning til Hillerød, så deler du interessen med alle os andre i LAU Herning.

Alle er velkomne til at møde op og se, hvad det hele går ud på – også uden forpligtelser!

Hvis du er interesseret i at deltage i arrangementerne, kan du følge foreningen på Facebook.

Derudover kan formanden, Kasper Sønderby, kontaktes på mail herning@laungdom.dk eller tlf. 60 75 16 82.

Vi glæder os til at lære dig at kende!

Bliv medlem
Kontakt
Kasper Sønderby
Lokalformand i Herning
herning@laungdom.dk+4560 75 16 82

Bliv en del af fællesskabet

Bliv en del af vores online fællesskab - Hold dig opdateret på Liberal Alliances Ungdom ved at følge os på sociale medier, hvor vi regelmæssigt opdaterer med nyheder, arrangementer og kampagner.

usermagnifiercrosschevron-down