LAU logo

Refusion og andre dokumenter

Da vi skal værne om foreningens midler opfordrer Forretningsudvalget til at man kører sammen og effektivt. På den måde sikrer vi, at ressourcerne bruges mest effektivt. Vi kører et simpelt koncept: Enten er der rejserefusion, ellers er der ikke rejserefusion. Landsforeningen skal modtage ansøgningen om rejserefusion senest 7 dage efter arrangementets afslutning. Det er en forudsætning, at man deltager aktivt i hele arrangementet man søger til.

Du skal udfylde følgende Google Forms for at kunne få udbetalt refusion: https://forms.gle/UgeEBkorCfP7VkwE7

Hvis du har kørt bil skal du også udfylde nedenstående køreseddel og vedhæfte det som bilag.

LAU Køreseddel
Husk at eksportere din køreseddel som en PDF / PNG inden du uploader den.

Der ydes rejserefusioner med bil efter taksten 0,75 kr. pr. km. pr. person i bilen. Der kan max opnås en takst på 1,75 kr./km, ligesom der ydes til Brobizz-takst. Færger kan benyttes såfremt, det kan dokumenteres at det har været en besparelse. Refusioner ansøges ved at udfylde kørselsseddel som findes her:

LAU Køreseddel
Husk at eksportere din køreseddel som en PDF / PNG inden du uploader den. Derfor: Hvis man kører selv ydes 0,75 kr/km, 2 personer 1,25 kr/km og 3 til flere personer ydes 1,75 kr./km. Man skal selv beregne størrelsen på sin refusion for at lette de administrative omkostninger for foreningen. Ovenstående gælder med mindre andet er aftalt med en tegningsberettiget i Forretningsudvalget.

Her er der guides og skabeloner til at udvikle den gode lokalforening!
Lokalforeningsmanualen

Meld dig ind i dag

Bliv en del af Danmarks liberale ungdom, hvor vi kæmper for et mere liberalt og frit Danmark. Et medlemskab af Liberal Alliances Ungdom koster kun 100 kr./året og giver dig bl.a. mulighed for:

  • Deltag i landsdækkende uddannelsesweekender
  • Bliv en del af vores liberale uddannelsesklub
  • Deltag i relevante seminarer, som tager udgangspunkt i liberale løsninger på relevante politiske problemstillinger
Bliv medlem
usermagnifiercrosschevron-down