LAU logo

LAUs Politiske Udspil

LAUs Ungereform

I august 2021 udgav vi vores bud på en ungereform hvor eleverne bliver sat i fokus. Vi skal genindføre det frie gymnasievalg, afskaffe AM-bidraget, fjerne registreringsafgiften. Det giver frie, glade og myndige unge med mening, ansvar og lykke!

Ungereform

 

LAUs Klimareform

I april 2021, udgav vi vores bud på en klimareform. En reform som når vores målsætninger for 2030 og 2050 uden offentlige støttekroner. En klimaplan baseret på eksperter, hvor vi skaber rammerne, og markedet skaber løsningerne – både dem vi kender og dem vi finder!

Klimareform

Jakob Nissen

Økonomi- og Erhvervsordfører
jakobnissen@laungdom.dk
+45 71 75 66 99

 

LAUs Sundhedsreform

I juni 2024 udgav vi vores bud på en sundhedsreform. En reform, som vender sundhedssystemet på hovedet og tager et opgør med det offentliges dårligt drevne sundhedsvæsen. En sundhedsreform, der erstatter det offentliges monopol og ineffektivitet, med konkurrence og ansvar for sine medmennesker  – sundhed for borgerens skyld!

Sundhedsreform

Meld dig ind i dag

Bliv en del af Danmarks liberale ungdom, hvor vi kæmper for et mere liberalt og frit Danmark. Et medlemskab af Liberal Alliances Ungdom koster kun 100 kr./året og giver dig bl.a. mulighed for:

  • Deltag i landsdækkende uddannelsesweekender
  • Bliv en del af vores liberale uddannelsesklub
  • Deltag i relevante seminarer, som tager udgangspunkt i liberale løsninger på relevante politiske problemstillinger
Bliv medlem
usermagnifiercrosschevron-down