LAU logo

Din liberale lokalforening i Roskilde

Velkommen til LAU Roskilde!
I LAU Roskilde er der plads til forskellighed og frihed. Vi tror på, at DU er den bedste til at håndtere den!

Vi holder cirka et arrangement om måneden, hvor du kan lære om den liberale politik – også de ting, du måske ikke ved så meget om, som f.eks. hvorfor den liberale klimapolitik er den bedste til at nå 2030-målene. Vores arrangementer byder ofte på oplæg fra ordførere fra LAU, lokale politikere eller andre spændende oplægsholdere. Det er vigtigt for os, at vores medlemmer bliver godt rustet til at forstå den liberale politik!

Men i LAU Roskilde handler det ikke kun om politik og faglige arrangementer. Vi vil også gerne skabe et fællesskab, der er sjovt at være en del af! For selvom det er fedt at lære om liberal politik, er det også ret fedt at tage en øl eller en sodavand med ligesindede medlemmer, lære hinanden at kende og måske endda stifte nye venskaber!

Hvad kræver det så at være medlem af LAU Roskilde? Det er helt op til dig! Vi er en forening, basaret på friviglighed, så du er heldigvis ikke tvunget til noget. Du bestemmer selv, hvor meget tid du vil lægge i det – om det så er at engagere dig i, hvordan lokalforeningen skal udvikles, hjælpe til under valgkampene eller bare have lyst til at deltage i arrangementer en gang imellem, tage en øl med de andre og deltage i årets fester. Valget er dit!

Har du spørgsmål, kommentarer, ris eller ros? Så tøv ikke med at kontakte vores formand, Samuel, på roskilde@laungdom.dk. Vi håber at se dig til vores næste arrangement!

Bliv medlem
Kontakt
Samuel Schmidt-Sørensen
Lokalformand i Roskilde
roskilde@laungdom.dk+4542 20 89 42

Bliv en del af fællesskabet

Bliv en del af vores online fællesskab - Hold dig opdateret på Liberal Alliances Ungdom ved at følge os på sociale medier, hvor vi regelmæssigt opdaterer med nyheder, arrangementer og kampagner.

usermagnifiercrosschevron-down