LAU logo
27. marts 2021
Liberal Alliances Ungdom

ANSØG LANDSDÆKKENDE UDVALG

Vi søger nye medlemmer til vores udvalg. Læs mere om alle udvalgene, og find det du ser som det mest spændende. Ansøg allerede i dag!

 

Uddannelses- og Aktivitetsudvalget

"Vil du gerne være en del af uddannelses- og aktivitetsudvalget? Vil du gerne gøre en forskel og have indflydelse på nationale arrangementer i foreningen? Så er det nu du har chancen!

Vi søger en flok friske unge mennesker som tør at tage fat og tage ansvar. Du kommer til at have meget ansvar og skal kunne have mange bolde i luften på samme tid – og bevare overblikket når det hele sejler. UAU har tradition for at være et meget socialt udvalg, og du kan godt forberede dig på, at skabe venskaber for livet.

 

Udvalgets medlemmer besidder forskellige funktioner, herunder madansvarlig, baransvarlig, økonomiansvarlig, næstformand og flex. Flex er en blæksprutte der kan hjælpe, hvor der er brug for det.

Lige nu søges der nye medlemmer til udvalget, så grib muligheden og søg. I ansøgningen skal det fremgå hvilken post du ønsker at besidde, og disse skal være i prioriteret rækkefølge. Så hvis du f.eks. ønsker at lave mad, så skriver du madansvarlig på 1. prioriteten, og den næste som 2. prioritet. Derudover skal du kort beskrive hvem du er og hvorfor du ønsker at være en del af UAU. Der er 8 pladser i UAU.

 

Deadline er 27. april, og du modtager svar på e-mail. Ansøgningen bedes sendes til Silke, formanden for udvalget, på sah@laungdom.dk.

Har du nogle spørgsmål, så er du velkommen til at skrive til sah@laungdom.dk"


Udviklingsudvalget

Som annonceret i mit kandidatur, har jeg haft ideen om at genetablere udviklingsudvalget. Etableringen af udvalget vil under mig som udviklingsformand, bygge på tre grundlæggende teser om udvikling i vores forening.

Udviklingen sker nedenfra og op. Aldrig bør FU bestemme hvad der sker af udvikling lokalforeningerne.

Udvikling er mere end vedtægter og tal. Regneark er gode og Excel er vigtigt, men ligenu er det udvikling af foreningens gejst og tempo der bør være i højsædet.

Udvikling er ikke kun for de små foreninger. Der har de seneste år været fokus på de små lokalforeninger og driften i dem. Men realiteten er bare at ingen lokalforening må glemmes, hverken de små eller store.

Min målsætning er at udviklingsudvalget bliver et centralt organ som er organiseret rundt om og i lokalforeningerne. Derfor søger jeg liberale ildsjæle, der elsker lokalforeningsarbejde og den gejst der følger med i det lokale arbejde.

Jeg er selv et foreningsmenneske fra idrættens verden. Det at jeg er et foreningsmenneske tror jeg giver en unik indsigt i, hvordan foreninger kan være forskellige og dermed at ingen løsning passer til alle problemer. Og det er også fra idrættensverden, at jeg selv har fået min inspiration til alt fra natteløb under sidste sommerlejr, til min forståelse af foreningsgejst og foreningsdemokrati.

 

Hvis du vælger at ansøge, skal du være modig og klar til nye udfordringer. Det skal du fordi jeg har mange planer. Alt fra bestyrelsestilbud til kickstartsplaner i de områder, hvor vores lokalforeninger ikke er stærke.

 

For at opsummere så skal du ansøge, hvis du er et foreningsmenneske med masser af gejst, og som er klar til at give den gas eller hvis du selv går rundt med en tanke eller ide, der kan være med til at udvikle LAU lokalt såvel som nationalt.

Om du er bedst i Excel eller foran baren, det er ikke vigtigt. Det vigtige er at du er modig, ansvarsbevidst og klar til at give den gas sammen med mig og resten af udvalget.

Din ansøgning kan sendes til dmc@laungdom.dk

Hvis du har nogle spørgsmål eller ønsker at høre mere, så ring gerne på 2762 2202 eller skriv til mig på Facebook.

Kampagneudvalget

Vil du gerne have indflydelse på, hvordan der fra centralt hold kommunikeres i krydsfeltet af vores SoMe-kanaler, digitale og fysiske platforme? 

Kampagneudvalget søger medlemmer, der ønsker at være en del af et fagligt, kreativt og grafisk udvalg i Liberal Alliances Ungdom.

Du vil som medlem af kampagneudvalget komme til at beskæftige dig med følgende arbejdsområder: 

  • Multimediegrafik - online og tryksager
  • Videoer - filmning og redigering
  • Opkvalificering og kampagnerelevant uddannelse 
  • Storytelling fortalt med firkanter på Instagram 
  • Markedsføring på SoMe-platforme
  • Strategi og planlægning af valgkamp  

 

I kampagneudvalget vil du have mulighed for at bidrage med en aktiv indsats - sågar i et år spækket med kommunalvalg, regionsrådsvalg, skolevalg og skolestartskampagne. 

Beskrives din arbejdsprofil derfor indenfor disse felter: 

  • Lærevillig og klar
  • Initiativrig til idéer
  • Kreativ i det grafiske rum

 

Da ser vi dig som det oplagte valg - og hører gerne fra dig. 

I kampagnerummet vil du have en arbejdsgang med punktlige deadlines, dygtiggørelse og der lægges vægt på dine kreative kompetencer. 

Her tælles din erfaring og mulighed for at tilegne dig det primært indenfor Adobe-pakken (Photoshop og Illustrator) - og det forventes ikke, at du allerede kan alt. Enddog ser vi gerneå, at du er lærevillig til at kreere klare, parate og skarpe kampagner. 

Spørgsmål til ansøgning kan rettes til kampagneformanden via Messenger, mail eller telefonisk. 

Du bedes sende en motiveret ansøgning, CV og eventuelt anbefaling til pr. mail senest den 29. April klokken 12:00.

 

Kontaktinfo: Annika Skov

Mail: ask@laungdom.dk

Telefon: +45 31424117

Relaterede nyheder

25. oktober 2020
Liberal Alliances Ungdom

Studentermedhjælper søges til regnskab og administration

25. april 2020
Liberal Alliances Ungdom

Bøgevalg - Episode 1

19. marts 2020
Liberal Alliances Ungdom

Administrativ medarbejder søges

usermagnifiercrosschevron-down