LAU logo

Din liberale lokalforening i Århus

Velkommen til Liberal Alliances Ungdom Århus!

LAU Århus er stedet, hvor du kan møde ligesindede unge. Her er en bred vifte af arrangementer, og du får mulighed for at stimulere din politiske interesse til vores faglige arrangementer, eller skabe nye venskaber og pleje dit netværk til vores fester.

Vi er en samling af politisk interesserede unge, som gerne mødes til spændende diskussioner om alt fra våbenlovgivning til feminisme over en kold øl eller sodavand. Her er højt til loftet og en bred accept af forskellighed, og uanset, om du går i folkeskolen, på universitetet eller noget tredje, er LAU Århus åbent for dig. Hvis du, ligesom os, har en forkærlighed for lav skat, frihed og personligt ansvar, så følg med på vores Facebook-side, eller meld dig ind i Liberal Alliances Ungdom Århus for blot 100 kroner om året.

Spørgsmål, kommentarer, ris eller ros kan gives til formand, Søren Møller Jensen på formand@lau-aarhus.dk eller tlf.+45 2242 7924. Du er meget velkommen til at kontakte os i tilfælde af spørgsmål.

Vi glæder os til at lære dig at kende!

Kontaktoplysninger:

Mail: formand@lau-aarhus.dk

Tlf: +45 2242 7924

Bliv medlem
Kontakt
Søren Møller
Lokalformand i Århus
formand@lau-aarhus.dk+4522427924

Bliv en del af fællesskabet

Bliv en del af vores online fællesskab - Hold dig opdateret på Liberal Alliances Ungdom ved at følge os på sociale medier, hvor vi regelmæssigt opdaterer med nyheder, arrangementer og kampagner.

usermagnifiercrosschevron-down