LAU logo

Din liberale lokalforening i Egedal-Furesø

Går du ind for frihed? Mener du, at staten blander sig for meget i hvordan du skal leve dit liv? Så er du ikke den eneste! I Liberal Alliances Ungdom Egedal-Furesø er vi flere unge mennesker, der elsker frihed og frivillige fællesskaber, og vi vil gerne være endnu flere.

I Liberal Alliances Ungdom Egedal-Furesø, der dækker kommunerne Egedal, Furesø, Frederikssund og Ballerup, vil du som medlem få et stærkt netværk når du deltager i vores arrangementer, muligheden for at møde andre liberale unge fra hele landet ved LAUs uddannelsesweekender og vigtigst af alt – få venner for livet! Hvad enten du går rundt med de helt store politiske ambitioner og ønsker at deltage aktivt i foreningen med kampagner, bestyrelsesarbejde og lignende, du gerne vil udvide dit netværk i liberale kredse, måske blot ønsker at deltage i nogle af vores fede aktiviteter – ja selv hvis du udelukkende ønsker at bidrage økonomisk – så er der en plads til dig i Liberal Alliances Ungdom Egedal-Furesø.

Lyder det som noget for dig? Så skal du ikke tøve med at melde dig ind i Liberal Alliances Ungdom – det koster kun 100 kroner for et års medlemskab.

Du er selvfølgelig også altid velkommen til at skrive til os! Du kan kontakte vores formand Emil Skov på tlf. 50 66 02 99 eller på emilskov@laungdom.dk.

Bliv medlem
Kontakt
Emil Skov
Lokalformand i Egedal-Furesø
egedal-fureso@laungdom.dk+4550 66 02 99

Bliv en del af fællesskabet

Bliv en del af vores online fællesskab - Hold dig opdateret på Liberal Alliances Ungdom ved at følge os på sociale medier, hvor vi regelmæssigt opdaterer med nyheder, arrangementer og kampagner.

usermagnifiercrosschevron-down