LAU logo

Din liberale lokalforening i Horsens

Velkommen til Liberal Alliances Ungdom i Horsens!

Liberal Alliances Ungdom i Horsens er under udvikling. Foreningen blev i marts 2023 startet op igen, af en lille håndfuld liberale unge. I dag er vi lidt flere medlemmer, men stadig med ønske om at flere liberale unge i Horsens kunne have lyst til at være med, dermed ligger intentionen til handling både lokalt og på landsplan. Vi deltager gerne i nationale, regionale og lokale arrangementer, med højt humør og god stemning. Bestyrelsen afholder åbent bestyrelsesmøde ca. en gang hver måned, hvor alle medlemmer er velkomne. Der er fremgang i Horsens.

Horsens vandt også titlen som “Årets lokalforening” i 2017. En titel vi godt kunne tænke os at vinde igen.

Vi opfordrer dig til at følge med på Facebook, hvor du kan se hvad vi har gang i netop nu. Vi er en forening i udvikling, og som konstant søger indflydelse.

Du er altid velkommen til at kontakte os. Du kan fange vores formand, Michella Pedersen, på tlf. 28 71 73 82, eller næstformand, Magnus Nielsen, på tlf. 53 29 67 82, vi kan også kontaktes på mail på horsens@laungdom.dk

Bliv medlem
Kontakt
Michella Gram-Pedersen
Lokalformand i Horsens
horsens@laungdom.dk+4528 71 73 82

Bliv en del af fællesskabet

Bliv en del af vores online fællesskab - Hold dig opdateret på Liberal Alliances Ungdom ved at følge os på sociale medier, hvor vi regelmæssigt opdaterer med nyheder, arrangementer og kampagner.

usermagnifiercrosschevron-down