LAU logo

Din liberale lokalforening i Horsens

Velkommen til Liberal Alliances Ungdom i Horsens!

Liberal Alliances Ungdom vokser voldsomt i øjeblikket i Horsens. Foreningen blev startet i april 2015 af en lille skare liberale unge. I dag er vi en del flere medlemmer, og er i stand at gøre mening til handling både lokalt og på landsplan. Vi deltager talstærkt i de nationale, regionale og lokale arrangementer. Bestyrelsen afholder åbent bestyrelsesmøde den første mandag i hver måned, hvor alle medlemmer er velkomne. Der er fuld gang i den i Horsens, hvilket også er en af grundene til at vi vandt titlen som “Årets lokalforening 2017. En titel vi planlægger at vinde igen i 2018.

Vi opfordrer dig til at følge med på Facebook, hvor du kan se hvad vi har gang i netop nu. Vi er en forening i udvikling, og som konstant søger indflydelse.

Du er altid velkommen til at kontakte os. Du kan fange vores formand, Magnus Nielsen, på tlf. 53 29 67 82 eller på horsens@laungdom.dk

Bliv medlem
Kontakt
Magnus Nielsen
Lokalformand i Horsens
horsens@laungdom.dk+4553 29 67 82

Bliv en del af fællesskabet

Bliv en del af vores online fællesskab - Hold dig opdateret på Liberal Alliances Ungdom ved at følge os på sociale medier, hvor vi regelmæssigt opdaterer med nyheder, arrangementer og kampagner.

usermagnifiercrosschevron-down