LAU logo

Din liberale lokalforening i København

Går du ind for frihed? Går du ind for mere personligt ansvar? Tror du på, at ingen er bedre til at bestemme over dit eget liv end dig selv? Og bor du i Københavnsområdet?

Så er Liberal Alliances Ungdom København måske lige noget for dig!

Liberal Alliances Ungdom København består allerede af en lang række ligesindede unge, men vi kunne rigtig godt tænke os at blive flere, så vi kan blive endnu bedre til at markere os som den bedste og mest liberale forening i landet. Det er netop her, at du kommer ind i billedet! Hvad enten du går rundt med de helt store politiske ambitioner og ønsker at deltage aktivt i foreningen med kampagner, bestyrelsesarbejde og lignende, du gerne vil udvide dit netværk i liberale kredse, måske blot ønsker at deltage i nogle af vores fede aktiviteter – ja selv hvis du udelukkende ønsker at bidrage økonomisk – så er der en plads til dig i Liberal Alliances Ungdom København.

Vi afholder ofte spændende og fede arrangementer, sociale såvel som faglige, hvor alle medlemmer naturligvis er velkomne. At være en del af vores forening byder på afslappet hygge, mulighed for at deltage ved diverse virksomhedsbesøg, lytte til oplæg fra alt lige fra anarkister til kommunister, at kunne debattere dine mærkesager i forskellige fora, og at få udvidet din politiske horisont ved tværpolitiske arrangementer. Så meld dig ind i dag, det koster ikke mere end 100 kroner om året!

Du er selvfølgelig også altid velkommen til at skrive til os!
Du kan kontakte vores formand, Asger, på kbh@laungdom.dk eller på tlf. 42474730

Bliv medlem
Kontakt
Asger Mansa
Lokalformand i København
kbh@laungdom.dk+4542474730

Bliv en del af fællesskabet

Bliv en del af vores online fællesskab - Hold dig opdateret på Liberal Alliances Ungdom ved at følge os på sociale medier, hvor vi regelmæssigt opdaterer med nyheder, arrangementer og kampagner.

usermagnifiercrosschevron-down