LAU logo

Din liberale lokalforening i København

Din liberale lokalforening i København
Liberal Alliances Ungdom København er en af landets største lokalforeninger. Vi er en så stor lokalforening, at uagtet om du går i folkeskolen, i gymnasiet, har sabbatår eller har fuldtidsjob, så er der plads til dig i LAU København.
Vi afholder en masse forskellige arrangementer i København. Så uagtet om du er interesseret i økonomi, identitetspolitik eller lokalpolitik som Lynetteholmen, så er der et arrangement for dig. Alle vores arrangementer bliver delt i vores Facebook grupper ”Liberal Alliances Ungdom København” og ”Liberal Alliances Ungdom”, som enten din lokalformand eller en fra bestyrelsen vil tilføje dig til, så snart du er blevet medlem.
Vi afholder arrangementer flere gange om måneden med en masse unge mennesker, der er glade for liberalisme, politik og et fedt fællesskab. Er du nyt medlem, eller overvejer at melde dig ind, så er du velkommen til alle vores arrangementer. Du kan enten komme alene eller med en ven eller veninde.
Du kan kontakte din lokalformand Jonas Søndergaard Juhl på enten Facebook eller tlf. 50557141 Vi glæder os til at byde dig velkommen!
Med venlig hilsen Bestyrelsen i Københavns liberale ungdom
Bliv medlem
Kontakt
Jonas Juhl
Lokalformand i København
kbh@laungdom.dk+4550557141

Bliv en del af fællesskabet

Bliv en del af vores online fællesskab - Hold dig opdateret på Liberal Alliances Ungdom ved at følge os på sociale medier, hvor vi regelmæssigt opdaterer med nyheder, arrangementer og kampagner.

usermagnifiercrosschevron-down