LAU logo

Din liberale lokalforening i Kolding

Mener du at skattefar burde holde hænderne i egen lomme? Går du ind for den personlige frihed? Og er du glad for sociale arrangementer? Så er Liberal Alliances Ungdom Kolding noget for dig!

Liberal Alliances Ungdom Kolding blev startet i 2012 med drømmen om et mere liberalt og frit Danmark. Vores forening har vokset sig større over årene, og vi vil med glæde have endnu en med på holdet. Vores lokaler i Kolding midtby skaber rammerne for at vi jævnligt kan tilbyde spændende og lærerige oplæg, liberale debataftner, fede fester og meget andet.

Udover at være en tæt lokalforening, drager vi også tit mod nationale arrangementer rundt omkring i landet. Her er der rig mulighed for at udvikle sig markant fagligt, samtidig med at man er omringet af andre ligesindede liberale i gode omgivelser.

Så hvad enten du bare ønsker at debattere verdenssituationen over en kold øl, eller du har store ambitioner om din politiske og organisatoriske kunnen, så har LAU Kolding noget for dig.

Hvis du har nogle opklarende spørgsmål, så tøv ikke med at kontakte formand Rebekka Louise Rasmussen på tlf. + 45 28729812 eller e-mail kolding@laungdom.dk

Vi glæder os til at se dig!

Bliv medlem
Kontakt
Rebekka Louise Rasmussen
Lokalformand i Kolding
kolding@laungdom.dk+4528 72 98 12

Bliv en del af fællesskabet

Bliv en del af vores online fællesskab - Hold dig opdateret på Liberal Alliances Ungdom ved at følge os på sociale medier, hvor vi regelmæssigt opdaterer med nyheder, arrangementer og kampagner.

usermagnifiercrosschevron-down