LAU logo

Din liberale lokalforening i Nordsjælland

Velkommen til Liberal Alliances Ungdom Nordsjælland!

Går du ind for mere frihed? Og mener du, at staten regulerer dit liv for meget? Måske du endda tror på, at ingen er bedre til at bestemme over dit eget liv end dig selv?

Så er der gode nyheder! Du er langt fra den eneste. I LAU Nordsjælland er enhver under 30 år, der anerkender de liberale værdier velkomne!

I LAU Nordsjælland mødes vi oftest til diverse arrangementer, hvor den liberale vision er øverst på dagsordenen. Vi vægter politisk indflydelse højt, og har derfor stort fokus på at uddanne vores medlemmer via. oplæg, foredrag, kurser og sociale arrangementer.

Lokalforeningen dækker samtlige af de nordsjællandske kommuner, og har aktive medlemmer fra hele Nordsjælland. Som medlem kan du være aktiv i bestyrelsen og dens arbejde, men der også plads til at være menigt medlem og deltage i nogle hyggelige arrangementer med ideologiske debatter.

Liberal Alliances Ungdom Nordsjælland består allerede af en lang række af ligesindede unge, som kæmper for det liberale værdigrundlag ved at påvirke samfundet i en frihedsorienteret retning. MEN, vi kunne rigtig godt tænke os at blive mange flere! Så tøv ikke med at melde dig ind allerede i dag – det koster ikke mere end 100 kr. om året!

Udvid din politiske horisont og oplev et sammenhold, som prioriterer det sociale element højt!

Du er selvfølgelig også altid velkommen til at kontakte os!

Du kan kontakte vores Formand, Isabella Victoria Mikkelsen, på nordsjaelland@laungdom.dk eller på tlf. 25489430.

Vi glæder os til at byde dig velkommen.

Bliv medlem
Kontakt
Isabella Victoria Mikkelsen
Lokalformand i Nordsjælland
nordsjaelland@laungdom.dk+4525489430

Bliv en del af fællesskabet

Bliv en del af vores online fællesskab - Hold dig opdateret på Liberal Alliances Ungdom ved at følge os på sociale medier, hvor vi regelmæssigt opdaterer med nyheder, arrangementer og kampagner.

usermagnifiercrosschevron-down