LAU logo

Din liberale lokalforening i Fyn

Liberal Alliances Ungdom Fyn er udsprunget af den ældste lokalforening efter LAU København, og foreningens geografiske område dækker hele Fyn.

Vi gør en dyd ud af, at ungdomspolitik ikke kun handler om at diskutere politik og ideologi, men at det sociale også skal være i højsædet. Vi tilbyder arrangementer for medlemmer og ikke-medlemmer med både det faglige og det politiske, men vigtigst af alt det sociale element, både med fester, fredagsbarer, spilaftener med mere.

Derfor engagerer LAU Fyn sig også i det tværpolitiske samarbejde på Fyn, da det er vigtigt at skabe et rum for debat og oplyse folk – uanset holdninger.

Så hvis du har en glødende liberalist i maven, og du enten er fra Odense, Nyborg, Ørbæk, Bogense, Ringe, Svendborg, Faaborg, Kerteminde, Assens eller en anden af de andre dejlige fynske byer, er du altid velkommen i LAU Fyn.

Kontaktoplysninger:
Lokalformand: Sophia Eriksen
E-mail: odense@laungdom.dk
Tlf. 42 72 46 30

Bliv medlem
Kontakt
Sophia Eriksen
Lokalformand i Odense
odense@laungdom.dk+4542724630

Bliv en del af fællesskabet

Bliv en del af vores online fællesskab - Hold dig opdateret på Liberal Alliances Ungdom ved at følge os på sociale medier, hvor vi regelmæssigt opdaterer med nyheder, arrangementer og kampagner.

usermagnifiercrosschevron-down