LAU logo

Din liberale lokalforening i Vestsjælland

Liberal Alliances Ungdom Vestsjælland er en forening med stor geografisk rækkevidde, og vi dækker over både Slagelse, Sorø og Kalundborg kommune. Vi har primært arrangementer i Slagelses bibliotekslokaler, der er let tilgængelige med offentlig transport. Ligeledes er det kun ca. 10 minutters gang fra Slagelse st., så vores arrangementer er centralt beliggende for alle i området.

Vi er en forening i konstant udvikling, og vi blev ved LAU’s landsmøde 2019 kåret som årets lokalforening. Lokalforeningen har også haft den ære at holde et landsmøde i 2016 i Slagelse, hvilket forløb med stor succes.

Foreningen tilbyder en bred vifte af arrangementer; faglige oplæg, sociale aktiviteter og diverse debatter, der alle har til formål at skabe sammenhold, engagement og faglig udvikling. Du kan derfor få nye oplevelser, venner og bekendte og opnå ny forståelse for forskellige politiske emner i foreningen.

Tobias Johansen er valgt som formand, og Tyler Mariager er valgt som næstformand. Andreas Andersen, Louie Andersen, Nick Pedersen, Mikael Ribeiro Jørgensen, Thor Lemming og Asger Olesen er bestyrelsesmedlemmer, og Marcus Danielsson er valgt som kasserer for foreningen. Shawn Lohse, Sumaya Bourale mfl. er suppleanter til bestyrelsen, og Frederik Bækkelund er valgt som revisor.

Vi har altid plads til flere, så hvis du går med tanker om at blive aktiv, skal du ikke tøve. Du får mulighed for at sætte den liberale dagsorden i Vestsjælland, hvor vi i fællesskab vil øge tilslutningen til den liberale ideologi blandt ungdommen. Du må bidrage med det, du har lyst til, og du må være lige så aktiv, som du vil. Alle interesserede er velkomne og værdsatte i foreningen.

I Liberal Alliances Ungdom Vestsjælland er der plads til alle.

Har du spørgsmål, eller vil du gerne vide mere, så kan du kontakte formanden for LAU Vestsjælland, Louie Andersen, på tlf. 50 70 70 41 eller vestsjaelland@laungdom.dk

Bliv medlem
Kontakt
Louie Andersen
Lokalformand i Vestsjælland
vestsjaelland@laungdom.dk+4550 70 70 41

Bliv en del af fællesskabet

Bliv en del af vores online fællesskab - Hold dig opdateret på Liberal Alliances Ungdom ved at følge os på sociale medier, hvor vi regelmæssigt opdaterer med nyheder, arrangementer og kampagner.

usermagnifiercrosschevron-down